Over Opvoeden & Zo

Ik ben Vanesse van der Schaar, ik ben moeder van 3 geweldige kinderen en ik coach ouders.

Niet alleen ouders  kunnen bij mij terecht met hun vragen over opvoeden maar ook professionele opvoeders, zoals pedagogisch medewerkers of leerkrachten. Daarnaast ben ik beschikbaar voor bedrijven en instanties die een gezins- en opvoedcoach willen inschakelen voor hun cliënten. Tijdens mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in adoptiegezinnen. Deze gezinnen kunnen dus ook met hun vragen bij mij terecht.

Kinderen zijn de toekomst, onze toekomst. Om kinderen zo goed mogelijk op die toekomst voor te bereiden, hebben ze stabiliteit, liefde en zelfvertrouwen nodig. En het is aan ons opvoeders om hiervoor te zorgen. Dat kan een behoorlijke uitdaging zijn. Ik wil je daar graag bij helpen zodat je ze het hoofd kan bieden en vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaat.

Wat gaan we doen?

  • Samen kijken we naar wat er wel goed gaat en wat jouw sterke punten en kwaliteiten zijn. De focus komt daardoor te liggen op de positieve punten en niet op de negatieve.
  • We bespreken welke aanpak voor jou en je kind het beste werkt. Want jij kent jouw kind immers het beste.
  • Jij bepaalt waar we het over gaan hebben en waar je in gecoacht wilt worden.
  • Ik luister naar jou en jouw verhaal, zonder daar een oordeel over te vormen.

 

Over mij

Jarenlang heb ik als jurist gewerkt in de commerciële dienstverlening. Daar haalde ik niet meer de voldoening uit die ik zoek in mijn werk, dus ben ik de opleiding tot gezins- en opvoedcoach gaan volgen bij BGL & Partners in Driebergen. Een hele ommezwaai maar ontzettend interessant. Mijn baan als jurist heb ik opgezegd en mijn bedrijf Over Opvoeden & Zo is geboren!

Mijn motto is dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk. Door op werkgebied een andere weg in te slaan, heb ik de controle over mijn professionele geluk in handen genomen en leef ik mijn motto. Jij ook?

Als je het contactformulier (klik hier) invult, neem ik binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.