Workshop

Ben je op zoek naar een laagdrempelige manier om in contact te komen met andere ouders en ervaringen uit te wisselen? Dan is deze workshop/opvoedparty wellicht iets voor jou.

Over de workshop

Het is een bijeenkomst van ongeveer 2 uur bij 1 van de deelnemers thuis of op de werkplek. Met een gezelschap van 6 tot 10 personen wordt, onder mijn begeleiding, met elkaar gesproken over diverse onderwerpen, zie hieronder. Het is een laagdrempelige manier om opvoeders ervaringen over opvoeden te laten uitwisselen en zodoende meer ontspanning in de dagelijkse opvoeding te verkrijgen. Misschien hoor je nog een goede tip om, bijvoorbeeld, de rivaliteit tussen je kinderen in de kiem te smoren. Of om je kind zover te krijgen dat hij zich gedraagt op visite. Of hoe je sexuele voorlichting kunt geven aan je kind.

Deze workshop is geschikt voor iedere ouder, verzorger en professionele opvoeder die op zoek is naar leuke, gezellige en leerzame gesprekken met anderen. Met z’n allen op de bank of aan tafel, en onder het genot van een kopje thee of koffie, mogelijke struikelblokken in de opvoeding bespreken. Het kan heel verhelderend werken!

De workshop bestaat uit 3 thema’s:

  • Communicatie met kinderen
  • Zelfbeeld en zelfvertrouwen
  • Grensoverschrijdend gedrag

Ieder thema bestaat weer uit 3 leeftijdsgroepen:

  • 0 – 6 jaar
  • 6 – 12 jaar
  • 12 – 18 jaar

Voor de (h)erkenning is het handig als iedere deelnemer een kind heeft in een bepaalde leeftijdsgroep, bijvoorbeeld 0 tot 6 jaar. Dit is echter niet noodzakelijk.

Schrijf je nu in!

Je kunt je hier vrijblijvend inschrijven voor de workshop in de Burt Bacharachstraat te Utrecht. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen, je kunt dit aangeven in het formulier. Bij een groep van 6 personen bij de organisator thuis, is het deelnemen voor de organisator gratis. Na je inschrijving neem ik contact met je op voor mogelijke data.

De kosten bedragen € 20,00 euro per persoon, met een minimale bezetting van 4 deelnemers.

Naam

Email

Telefoonnummer

Bericht